Dahetra A/S ligger i Stilling ved Skanderborg og beskæftiger ca. 45 medarbejdere.

Dahetra A/S er blandt de førende producenter af transfers. Siden starten i 1973 har vi fremstillet markedets bedste transfers til den lavest mulige pris med et stærkt fokus på kvalitet, kundeforhold og lav miljøpåvirkning.

Vores fabrik i Stilling har en højteknologisk produktion med sit eget spildevandsrensningsanlæg og en automatiseret proces, der giver ren produktion gennem hele kæden.

I dag er Dahetra A/S en af de førende virksomheder i Danmark indenfor tekstil- og transfertryk. Siden 2005 har vi været en del af den globale og børsnoterede koncern NEW WAVE GROUP, som er en af verdens førende indenfor profilbeklædning.

Vi er meget mere end et trykkeri - HURRICANE kollektionen udvikles og designes af os. HURRICANE er et stærkt brand, skabt med det formål, at være en attraktiv og tydelig profilerings mulighed med kvalitet, funktionalitet og enkelt design i højsæde.

Udover egen kollektion, er vi også distributør af J. Harvest & Frost, James Harvest Sportswear, Printer, Cottover, Graphix, D.A.D, Grizzly, Mac One, Derby by Sweden og No Problem.

Vi sælger kun produkter gennem forhandlere, og ikke til private. Vi vil naturligvis gerne henvise dig til nærmeste forhandler, hvis du kontakter os

Med venlig hilsen / Best regards