OM Texet Denmark

Texet Denmark ligger i Stilling ved Skanderborg, og er grundlagt i 1973 under navnet Danofo. Siden hen ændrede vi navn Dahetra A/S, og siden 2005 har vi været en del af den globale og børsnoterede koncern New Wave Group, som er en af verdens førende indenfor profilbeklædning. Indtil 2021 fungerede Dahetra som en produktionsvirksomhed med speciale i tekstiltryk, transfer, broderi, salg af trykvenlige tekstiler og specialproduktion af tekstiler. I dag sælger vi fortsat tekstiler i høj kvalitet og med fokus på funktionalitet under navnet Texet Denmark.

Siden 1980erne har HURRICANE kollektionen været udviklet og designet af Dahetra. HURRICANE er et stærkt brand, skabt med det formål, at være en attraktiv og tydelig profileringsmulighed med kvalitet, funktionalitet og enkelt design i højsæde. Vi har tekstiler tilpasset til tryk og broderi, og som passer både mænd og kvinder i størrelserne fra XS til 6XL. I 2021 ændre branded navn til NO NAME, og forhandles fortsat af Texet Denmark.

Texet Denmark er også rigtig stærk på specialproduktioner på både mindre og større mængder indenfor stort set alle tekstil områder.

Udover Texet Denmarks egen kollektion, er vi stolte over at distribuere de stærke brands fra New Wave Group; J. Harvest & Frost, Printer, Cottover, Graphix, D.A.D, Grizzly, Mac One, Derby by Sweden og No Problem.

Vi sælger kun produkter gennem forhandlere, og ikke til private. Vi vil naturligvis gerne henvise dig til nærmeste forhandler, hvis du kontakter os ontakter os her.

Med venlig hilsen / Best regards