Kære kunde,

Som du ved, er der et igangværende udbrud af coronavirus, der primært har påvirket Kina. Som et resultat er produktion i og leverancer fra Kina annulleret eller markant reduceret.

Dahetra, såvel som en betydelig mængde andre virksomheder er afhængige af international produktion og forsendelse til vores forretning. Vi har siden udbruddet blev kendt, nøje overvåget udviklingen gennem vores lokale indkøbsorganisation og har løbende forsøgt at vurdere, hvordan udbruddet vil påvirke vores produktion og leverancer til kunder, distributører og partnere. Desværre er vi stadig ikke i stand til at give nogen detaljeret information om, hvordan coronavirus vil påvirke vores forretningsdrift og leverancer. Vi har imidlertid nået et punkt, hvor vi mener, det er sandsynligt, at vores leverancer vil blive påvirket.

Som et resultat af den aktuelle situation giver Dahetra notifikation om, at det er vores opfattelse, at force majeure er indtrådt og kan påberåbes i tilfælde af sene leveringer, der skyldes coronavirus-udbruddet. Vi gør vores yderste for at minimere virkningerne af force majeure-begivenheden, men håber, at du forstår, at der er meget lidt, vi kan gøre for at påvirke situationen, såvel som at vi til enhver tid skal sætte sikkerheden for vores ansatte og lokale partnere først.

Vi vil give yderligere oplysninger, så snart vi har nyheder at give. Hvis du har spørgsmål angående leverancer fra Dahetra, eller hvordan vi bestræber os på at minimere virkningerne af force majeure-begivenheden, så kontakt os på ordre@dahetra.dk

Med venlig hilsen,
Dahetra A/S