REFLEKS TRANSFER

Refleks Transfer er en højt reflekterende transfertype. Den udmærker sig ved at være et tyndt og prisbilligt alternativ til en refleksplotter. Da transferen, i modsætning til en plotter, ikke udskæres er der mulighed for flere detaljer.
Transferen leveres på en sølvfarvet folie.

 

AQUATEC DIGITAL

Aquatec Digital er en stærk vandbaseret digital transfer. Den kan anvendes på de fleste tekstiler og udmærker sig ved at være både tynd, slidstærk og strækbar. Da alle transferens farver opbygges i een arbejdsgang egner denne transfer sig ekseptionelt til billeder og flerfarvede motiver. Da der samtidig ikke opkræves opstart eller opsætning, kan denne transfertype ofte være et både bedre og billigere alternativ til en flerfarvet Hotmelt transfer ved selv små antal. Detaljegengivelsen på en Aquatec Digital fåes ikke bedre og da transferen laves på transparent ”instant-peel” folie, kan påsætningenprocssen stort set ikke gøres lettere.

 

AQUATEC EXTREME

Aquatec Extreme er en stærk vandbaseret transfertype. Den kan anvendes på de fleste tekstiler og udmærker sig ved at være både tynd, slidstærk og let strækbar. Dermed er transferen yderst egnet til arbejdsbeklædning og beklædning med højt slid. Transferen tåler vask op til 95 grader og tumbling. Transferen er ligeledes blevet testet hos vaskeri hvor den har gennemgået industrivask.
Detaljegengivelsen på en Aquatec Extreme gør den særdeles velegnet til små detaljer og da transferen laves på transparent folie gør det placeringen på tekstilet lettere.

 

AQUATEC FLEX

Aquatec Flex er en meget strækbar vandbaseret transfertype. Den kan anvendes på de fleste tekstiler og udmærker sig ved at være både tynd og yderst strækbar. Dermed er transferen yderst egnet til sportstøj og strækbare tekstiler.
Detaljegengivelsen på en Aquatec Flex gør den særdeles velegnet til små detaljer og da transferen laves på transparent folie gør det placeringen på tekstilet lettere.

 

HOTMELT

Hotmelt er den mest anvendte transfertype, idet den kan anvendes på de fleste tekstiler og tilmed befinder sig i et lavt prisniveau. Denne transfertype udmærker sig ved at være slidstærk og tåler vask op til 60 grader. Detaljegengivelsen på en Hotmelt transfer gør den særdeles velegnet til små detaljer og da transferen laves på transparent folie gør det placeringen på tekstilet lettere.

 

COLORSTOP 2.0

Hotmelt med migrationsblocker er en transfertype, der anbefales på syntetiske tekstiler (som eksempelvis softshell jakker) hvor der er risiko for migration/blødning fra tekstilet. Migration/blødning kommer til udtryk som små mug-lignende pletter i trykket og kan fremkomme efter nogle få dage eller efter flere måneder. Blocker-lageret i vores transfer fungerer som en svamp, ved at absorbere overskudsfarven i tekstilet. Ligesom en svamp kun kan indeholde en vis mængde væske kan et tekstil overholde mere overskudsfarve end blocker-laget kan absobere og vi kan derfor ikke give en 100% garanti for produktet. Vi anbefaler altid vores kunder at teste trykket på det aktuelle tekstil og sikre sig at tekstilet der påsættes er fra samme produktion.
Transfertypen udmærker sig ved at være slidstærk og tåler vask op til 60 grader. Detaljegengivelsen på en Hotmelt transfer med migrationsblocker gør den velegnet til små detaljer og da transferen laves på transparent folie gør det placeringen på tekstilet lettere.